Céges ingatlanok – Hajdú-Bihar megye

3995.

Befektetés. A megyeszékhelyen saját tulajdonú, 9800 m2-es ipari telephelyen induló beruházáshoz várunk szakmai befektetöket. Teljes közmü, víz, villany, gáz, a szomszédos ingatlanról biztosítható az ott keletkezö hulladékhö hasznosításával. A tulajdonos csak „Szakmai” befektetöket keres a következö tevékenységekben.
1. témakörben ajánlott tevékenység: Személy-, kisteher gépkocsik és terepjárók karambolos javítása, fényezése, hökamrás szárítása. Erre a tevékenységre van igény a körzetben.
2. témakörben alkalmas a telep fürészáru /fenyö és lombos fafajok/ megmunkálására, szárítására. / Ez a tevékenység is gazdaságosan végezhetö az Orosz, és Román piacról beszerezhetö fa alapanyagból.
3. témakörben zöldség, gyümölcs szárítására, vagy gyógynövény szárítására.
A vonzáskörzetre jellemzö a gyümölcs és a zöldségtermesztés, illetve a klíma és talajviszonyok alkalmasak gyógyszer alapanyagok termesztésére, gyógynövények begyüjtésére.
A telek szomszédságában 120 m-re van egy nagy mennyiségü hulladékhö hasznosításának lehetösége.
A tulajdonos birtokában van egy 2 x 300 m2-es 5,5 m szabad belmagasságú, 12 m fesztávú acélváz szerkezetes csarnok, melyre az építési engedély is a birtokában van. A telepre terveztek egy 210 m2-es ügyviteli és szociális épületet, ennek is az engedélyes tervei rendelkezésre állnak.
A tulajdonos pénzügyi forrása (az ingatlan értékének, a megvásárolt üzemcsarnokkal), valamint a:
- meglévö fényezö hökamrás gk. szárítóval,
- meglévö fürészáru megmunkáló gépekkel,
- engedélyek, pályázaton nyert vissza nem térítendö támogatással:
A tulajdonos saját ereje: 60 millió Ft / 254.000.- EURO
A befektetötöl vár: 30 millió Ft / 127.000.- EURO
A tulajdonos csak szakmai befektetöket vár.


3935.

Üzem, 10.000 m2-es telek, felépitmények 1100 m2-en. Épült folyamatosan 1985-töl, bövitett épitmények befelyezése 1995-ig. Az üzem közmüve: víz, villany, telefon, uthálozat. Az üzem területén található a sütöüzem, a malomüzem, a finom pékáruüzem, száraztészta üzem, minimarket eladótér, 500 mázsa búza tárolására alkalmas tárolo és raktárak. Az üzem jelenleg is 54 fövel müködik, kiterjedt kereskedelmi üzlethálozattal rendelkezik, termelése teljes kapacitása le van kötve.
Irányár: 400 mill Ft


3900.

220 m2-es üzletház 600 m2-es területen, 40 m2-es élelmiszerüzlet és szociális rész, 45 m2-es videoüzlet, szervíz, WC. 110 m2-es bútorbemutatóterem és szociális helységek, iroda. Az épület mögött 250 m2-es parkoló található. Az üzlet a város forgalmas helyén van, alkalmas más tevékenységre is. A város híres termál fürdõjérõl, mely télen-nyáron üzemel és sok külföldi keresi fel gyógyulás céljából. Az épület kis átalakítással vendégházzá is alakítható.
Irányár: 43 millió Ft


Tartalom átvétel