3995.

Befektetés. A megyeszékhelyen saját tulajdonú, 9800 m2-es ipari telephelyen induló beruházáshoz várunk szakmai befektetöket. Teljes közmü, víz, villany, gáz, a szomszédos ingatlanról biztosítható az ott keletkezö hulladékhö hasznosításával. A tulajdonos csak „Szakmai” befektetöket keres a következö tevékenységekben.
1. témakörben ajánlott tevékenység: Személy-, kisteher gépkocsik és terepjárók karambolos javítása, fényezése, hökamrás szárítása. Erre a tevékenységre van igény a körzetben.
2. témakörben alkalmas a telep fürészáru /fenyö és lombos fafajok/ megmunkálására, szárítására. / Ez a tevékenység is gazdaságosan végezhetö az Orosz, és Román piacról beszerezhetö fa alapanyagból.
3. témakörben zöldség, gyümölcs szárítására, vagy gyógynövény szárítására.
A vonzáskörzetre jellemzö a gyümölcs és a zöldségtermesztés, illetve a klíma és talajviszonyok alkalmasak gyógyszer alapanyagok termesztésére, gyógynövények begyüjtésére.
A telek szomszédságában 120 m-re van egy nagy mennyiségü hulladékhö hasznosításának lehetösége.
A tulajdonos birtokában van egy 2 x 300 m2-es 5,5 m szabad belmagasságú, 12 m fesztávú acélváz szerkezetes csarnok, melyre az építési engedély is a birtokában van. A telepre terveztek egy 210 m2-es ügyviteli és szociális épületet, ennek is az engedélyes tervei rendelkezésre állnak.
A tulajdonos pénzügyi forrása (az ingatlan értékének, a megvásárolt üzemcsarnokkal), valamint a:
- meglévö fényezö hökamrás gk. szárítóval,
- meglévö fürészáru megmunkáló gépekkel,
- engedélyek, pályázaton nyert vissza nem térítendö támogatással:
A tulajdonos saját ereje: 60 millió Ft / 254.000.- EURO
A befektetötöl vár: 30 millió Ft / 127.000.- EURO
A tulajdonos csak szakmai befektetöket vár.