4636-37

Hajdunánáson 458 m2-es telken, kétszintes családiház, csatlakozó kétszintes sport, egyéb tevékenységre alkalmas épülettel.A családiház  kétszintes 92 m2-es földszinten, nappali, hall, szoba, fözőfülke, zuhanyozó, WC., folyosó, kazánház, előszoba, lépcsőház. Emeleten 4 szoba, fürdőszoba, WC. folyosó, erkély.

A fő épületből átjárás biztositott a melléképületbe, ami épült 1992-ben ahol van egy apartman lakás, szoba, konyha, zuhanyozó WC ez külön bejárattal rendelkezik az udvarról. A földszinten van a volt férfi konditerem, masszázs, szauna, szertár és raktár anyoz, folyosó, és feljárat az emeletre. Emeleten volt a női, aerobikterem, női konditerem, valamint a beépitettlen padlástér, közlekedő.

A ház épült 1981-ben a közpon fütés gáz, vagy villanykazánna, kandaló a földszinti hallban. A ház napkolleklektorral van felszere a ház fütési igényének 80%-át biztositja. A melegvizet gázbolyler szolgáltatja, ez biztositja a melléképület fütését is. A melléképületben a tulajdonos sportszolgáltató vállalkozást müködtetett ezt a tevékenységet két éve abbahagyták. Az épület alkalmas, egyéb tevékenységre, vendégház, üdülőnem, egészségügyi létesitménynek, cég tevékenységre, stb.

A város hires gyógyfürdőjéről, a környezetében lévő horgász tavakról, a turizmus is látványosan fejlődik. Nagyobb városok közel vannak, pld. Debrecen 44km Nyiregyháza 33 km Hajduszoboszló 51 km.

Irányára: 62,9 millió