Céges ingatlanok – Békés megye

4409.

Gyomaendrőd. Tanya a farm 7,4 Ha területen fekszik, melyből 2 Ha művelésből kivont terület, 5 Ha pedig erdõ, nyárfa, szilfa vegyes 10-15éves telepítésû. A farm 2002 évben épült az Uniós elõírásoknak megfelelõen, baromfinevelõként. Az állattartó épületek, korszerünk más állattartásra is alkalmas, tehén, ló, sertés, juh stb. Kapcsolódik, a takarmánytároló síinek, raktárak, szociális rész, kiszolgáló épületek, kerékfertõtlenítõ trágyatároló, hullatároló.
Igényes parasztház biztosítja a személyzet, és tulajdonos lakását, kényelmét. A farm jelenleg is mûködik.
A farm a várostól 2 km-re helyezkedik el, csendes nyugodt környezetben, a Hármas Körös folyó közvetlen szomszédságában, 500 m-re az ártér mellett.
A farm télen, nyáron, köves úton érhetõ el. Az egész ingatlan be van kerítve, automata kapu van. A telep szomszédságában, szántóföld. Legelõ bérelhetõ, illetve vásárolhatók.
A környék turisztikailag, kedvelt terület, híres gyógyfürdõi, kivalló horgászati terület.
Irányára: 550,000.-Euró  165 millió Ft.
A lakó épület teljes berendezésse eladó ára. 3 millió Ft

3977.

Kiemelt termálgyógyfürdö városban, egy hotelben 28 m2-es apartman két hetes üdülési joga eladó. Az apartman teljesen fel van szerelve, konyha, nappali, étkezö, színes TV. Az üdülöt külföldiek is látogatják, kiváló gyógyhatású, mozgásszervi, reumatikus betegségek gyógyítására, kiváló orvosi ellátással és gyógykezelések biztosításával. Kiváló sportolási lehetöségekkel.
Irányár: 2,2 millió Ft

3903.

71 m2-es cukrászda üzlet, mely áll 2 db vendégkiszolgáló helységbõl, beépített pultból, vendég és személyzeti szociális részbõl, öltözõ, WC. Épült 1960-ban, összkomfort, víz, gáz, villany, telefon. A cég jelenleg is mûködik 5 fõvel, cukrásztermékeket gyárt, értékesít és más üzleteket is kiszolgál. A tulajdonos eladja a cukrászda épületét, de azt a továbbiakban ki szeretné bérelni, tehát a vevõnek egy jó befektetés lenne. Mivel az üzlet jó bevezetett és eredményes a tulajdonos továbbra is eredményesen mûködtetné.
Irányár: 8,5 millió Ft

3886.

Üzem 1881 m2-es területen, épületek össznagysága 1060 m2, nyitott szint 138 m2. Az üzem a város központjában helyezkedik el. Az üzemhez tartozik egy családi házas rész, mely lakásnak alkalmas. A területen jelenleg italnagykereskedelem folyik, tehát alkalmas más kereskedelmi tevékenységre is. A területen az építményekben a helységek száma 47 db. A terület teljes közmûvel rendelkezik.
Irányár: 70 millió Ft

3883.

Gyár 30.000 m2-es területen, üzem épülete 2312 m2, 10 m-es belmagassággal, szociális helységek 97 m2, irodák 97 m2. Épült 1972-ben, acélvázas csarnokok. Közmû ellátottsága, víz-csatorna, kút-víztorony, csatorna, üzemi hálózatra kötve, villany 315 KVA, 3x400 A lekötéssel, telefon, 500 m2-es térburkolat kiépítve külsõ térvilágítással, betonút. Fûtés automata kazán, Flex fa hulladékhasznosító kazánnal és PR 1000 U tipusu automata forgácstüzelésü melegvizes kazánnal történik. A gyár technológiája évi 40.000 m2 ajtó-ablak gyártására alkalamas, európai normák szerint megfelelõ környezetvédelmi berendezésekkel ellátott, korszerü technológiával rendelkezõ gyár, automata elszívó berendezéssel. A gyár békés megyében, környezetében ipari ingatlanok /gép, fémipari üzemek/ vannak. A telek sík területü, környezet szennyezés nélküli ipari övezetben található. A gyár korszerü technológiával van felszerelve, tárgyalás tárgyát képezi, ha komplett felszereléssel együtt, irodák berendezésével és számító gépekkel együtt veszik meg.
Irányára (telek, felépítmények és technológiai berendezések):
120. 000. 000 Ft

3882.

Telephely 5432 m2-es területen, épületek össznagysága 1150 m2. "A" épület: 571 m2-es, iroda, ebédlõ, üzlet, közlekedõ, raktár, kazánház. "B" épület: szociális helységek, raktár, kazánház. Épült 1960-ban, víz, villany, gáz, telefon van. A telephely Kft tulajdonu, jelenleg is mûködik 20 fõvel textilválogatóként. A telephely más tevékenységre is alkalmas. A telephely a község központjától 800 m-re fekszik, körbe van kerítve, jó a megközelíthetõsége.
Irányár: 20 millió Ft

Subscribe to RSS - Céges ingatlanok – Békés megye