Céges ingatlanok – Zala megye

4010.

1 ha-os terület, rajta ipari üzem csarnokokkal, 1250 m2-es üzemcsarnokok + 75 m2-es iroda és szociális épület. Épült 1978-ban, közmü: víz, villany, telefon, saját transzformátorral is rendelkezik (3 x 800 Amperes áram), fütésrendszer adott. Az üzem területeén korábban fakereskedelmi tevékeynség folyt. Az üzem az osztrák határtol 7 km-re helyezkedik el. Kivállo a közuti forgalma, mivel az M7-es autopálya közelébenm van. A vasúti határátkelö hely Murakersztur, mely az olaszországi forgalmat bonyolitja, 2 km-re fekszik. Az üzem jelenleg nem müködik, bármely ipari tevékenységre alkalmas. Az ingatlan elado vagy bérbeado, de közös cég létrehozása is lehetséges.
Irányár: 65 millio Ft

2390.


Panzió, étterem és apartman lakrészek 3873 m2-es területen. A földszinten étterem, vendég kiszolgálo helységek. Az alagsorban szauna, szolárium, konditerem, mosohelység. Az épületben három szinten 23 db apartman van, benne találhato szoba, minikonyha, zuhanyzo, WC. A földszinti és tetötéri apartmanokhoz erkély, terasz tartozik. Az apartmanok nagysága 20 m2-töl 40 m2-ig van. Az épületben lévö apartmanok fütése központi, radiátorral és padlofütéssel. Tervezés alatt áll a fedett uszomedence, grillkert és egészségügyi szolgáltatás biztositása, valamint a teremgarázs megépitése. Az apartmanok árai nagyságtol függöen változnak. Pl. a 20 m2-es ára 5,8 millio Ft
40 m2-es ára 9,3 millio Ft
Az apartman lakásokat két részletben is lehet fizetni, szerzödés kötéskor 40%-ot, a fennmarado részt pedig a beköltözéskor. az apartmanház közel van az Europa hirü termálfürdöhöz, Hévizhez, valamint a Balatonhoz. Ezért kivállo gyogyulási és szorakozási lehetöségek vannak.

Subscribe to RSS - Céges ingatlanok – Zala megye