Építési telkek – Zala megye

4325.

Nemesboldogasszonyfa. Építési terület lo Ha lakóövezetbe 55 tehermentes telek a telkek egyenként 800-1800 m2-es, melynek 3o %-a beépíthető. A telek Hévíz Európa hírű fürdőhelytől 3,5 km-re, Keszthely városától 8 km-re. Csodálatos panorámával a Balatonra, a Keszthelyi dombokra. A terület enyhe lejtésű, napos mediterrán jellegű dombtetőn található.
A sármelléki reptér 7 km. távolságban helyezkedik el.
Az ingatlan hasznosítása, több megoldásban is lehetséges:
- Az eladó jelenleg ismert, megoldások közül az alábbiakat ajánlja.
- 10 Ha egészben történő értékesítése.
- A telek egyenkénti értékesítése.
- Beruházási „konzorcium „alakítása esetén a jelenlegi tulajdonosi kör biztosítaná a telket. Az építtető a kívánt készültségi fok elérését követően telekkel együtt értékesíthetné az ingatlanokat.
- Optimális lenne a terület üdülőfalu, illetve lakóparkos koncepció megvalósítására.
- Szálloda, panzió, turisztikai centrum építése is szóba jöhet.
- A terület közművesítése, víz van, villany, gáz a telek szélén, csatornahálózat, 90 %-ban kész
Irányára: 650 millió Ft.

3812.

54252 m2-es építési telek, 10 %-a beépíthetõ, de lakóház nem építhetõ rá. Építhetõ rá szálloda vagy panzió, nyaraló. Közmû a telekhatáron, víz, villany, gáz, szennyvíz. A föld alá pince vagy medence építhetõ. A telken gyógyvizforrás van 6-os Hévizkategóriával 530 m-es mélységgel és 330 l/perces viznyeréssel, a víz 38 fokos. A tulajdonosnak vízfelhasználási joga van. A Sárvári reptér 10 km-re van. Ez a telek még 67317 m2-rel megnagyobbítható. Alkalmas nagy szálloda, lovarda építésére. A közelben van az európahírü Hévizi gyógyfürdõ.
Irányár: 5.000 Ft/m2

3781.

3784 m2-es építési terület, a 71-es út mellett van és alkalmas benzinkútnak vagy kereskedelmi és ipari tevékenységre. Közmû a telekhatáron. A Balaton közelsége miatt kiváló befektetés.
Irányár: 32 millió Ft

Subscribe to RSS - Építési telkek – Zala megye